مواد لازم : دو سوم فنجان شکر – یک دوم فنجان بادام چرخ کرده نرم – سه چهارم فنجان آرد الک کرده – یک قاشق چایخوری وانیل – 4 عدد زرده تخم مرغ – 4 عدد سفیده تخم مرغ – سه قاشق سوپخوری کره آب کرده
طرز تهیه : زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل در ظرف بریزید و آن را آنقدر بزنید تا کمرنگ و سفت شود . سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و با آرد در مخلوط زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود و کره را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید و نصف فنجان بادام در آن بریزید و مخلوط کنید . قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مایه را در آن بریزید ودر فر با دمای 325 درجه ّبه مدت چهل دقیقه یا بیشتر قرار دهید . برای تزیین روی کیک یک عدد سفیده تخم مرغ را با سه چهارم فنجان شکر بزنید تا سفت شود و یک سوم فنجان آرد بادام در آن بریزید و بزنید تا خوب مخلوط شود . حالا کیک را از قالب در آورید ودر ظرف مورد نظر قرار دهید و مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر و بادام را رویش بمالید و با چند دانه بادام و مغز پسته آن را تزیین کنید و رویش شکر بپاشید ودوباره در فر با دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه بگذارید . در این مرحله کیک را از فر در آورید و با دو کارد بزیر کیک بزنید و آن را به طوری که نشکند از قالب به ظرف مناسب منتقل کنید .
:: برچسبها:
طرز تهیه کیک ، کیک اسپانچ ، دستور پخت کیک ، اسپانچ کیک بادام ، نوعی دسر ، حاوی بادام و تخم مرغ ، کیک بادام ,